GrandPashaBet'e kripto para ile yatırım yaptım. İşlem sırasında BNB ağı üzerinden gönderim yaptım ve işlem blockchain üzerinde başarıyla gerçekleşti.
Elimde;
• İşlem TXID / Transaction Hash
• Gönderim adresi
• Alıcı adresi
• İşlem tarihi ve saati
• Blockchain üzerindeki işlem kaydı
• Ödeme yaptığım tutarın kanıtı
mevcut.
Ancak GrandPashaBet, paranın kendi sistemlerine ulaşmasına rağmen hesabıma yansıtmak yerine, “Ethereum seçmeniz gerekiyordu, BNB seçmişsiniz” şeklinde cevap vererek ödemeyi hesabıma geçirmiyor.
Buradaki asıl sorun şu:
Benim açımdan para blockchain üzerinde gönderilmiş ve işlem başarıyla tamamlanmış durumda. İşlemin hangi ağ üzerinden yapıldığının sistem tarafından açıkça belirtilmesi ve kullanıcıya işlem öncesinde yanlış ağ seçiminin sonucu hakkında yeterli ve anlaşılır şekilde bilgi verilmesi gerekir.
Eğer platform ödeme adresini/ağını BNB olarak kabul etmiyorsa, kullanıcıdan alınan kripto varlığın akıbeti ne olacak?
Para blockchain üzerinde kaybolmadı. İşlem gerçekleşti. Para belirli bir adrese gönderildi ve bunun blockchain üzerinde kanıtı mevcut.
GrandPashaBet'ten talebim çok açık:
İşlemi teknik olarak inceleyin.
Blockchain üzerindeki TXID'yi kontrol edin.
Gönderilen varlığın hangi adrese ulaştığını açıklayın.
İşlem gerçekten sizin kontrolünüzdeki adrese ulaştıysa, kullanıcı bakiyesine yansıtın veya iade edin.
“Yanlış ağ seçildi” şeklindeki genel bir cevap yerine işlemin teknik durumunu açıklayın.
Ben bu olayın üzerinin kapatılmasını istemiyorum.
TXID elimde ve blockchain üzerinde işlem herkes tarafından doğrulanabilir durumda.
Bu nedenle yaşadığım mağduriyeti ilgili şikayet platformlarında, kripto topluluklarında ve sosyal medya kanallarında işlem kayıtları ve ekran görüntüleriyle birlikte paylaşacağım.
Amacım kimseyi asılsız şekilde suçlamak değil. Amacım, paramın akıbeti hakkında şeffaf ve somut bir açıklama yapılması ve mağduriyetimin giderilmesi.
GrandPashaBet yetkililerinden açık cevap bekliyorum:
Para hangi adrese ulaştı?
İşlem sizin kontrolünüzdeki adrese ulaştıysa neden hesabıma yansıtılmıyor?
Ulaşmadıysa blockchain TXID üzerinden bunun teknik kanıtı nedir?
Tx ID : 0xc64edfb29d06237bda0b9ab5d417a47c086b5881893f8537f2f97e1cb228901d
Tutar: [60 USD]
Ağ: ETH
İşlem tarihi: [21.09.2026 / 17 : 30 ]
Gönderici adres: [0x5645a91345Bd7c443A38a922d62d8C9090cbE5d9]
Alıcı adres: [0x796d56e478A6f355b67F6D1AE5c60EbD69C28CD5]
Bu paylaşımı gören ve benzer bir durum yaşayan herkesin kendi TXID'sini ve işlem kanıtlarını saklamasını tavsiye ediyorum.
Elimde;
• İşlem TXID / Transaction Hash
• Gönderim adresi
• Alıcı adresi
• İşlem tarihi ve saati
• Blockchain üzerindeki işlem kaydı
• Ödeme yaptığım tutarın kanıtı
mevcut.
Ancak GrandPashaBet, paranın kendi sistemlerine ulaşmasına rağmen hesabıma yansıtmak yerine, “Ethereum seçmeniz gerekiyordu, BNB seçmişsiniz” şeklinde cevap vererek ödemeyi hesabıma geçirmiyor.
Buradaki asıl sorun şu:
Benim açımdan para blockchain üzerinde gönderilmiş ve işlem başarıyla tamamlanmış durumda. İşlemin hangi ağ üzerinden yapıldığının sistem tarafından açıkça belirtilmesi ve kullanıcıya işlem öncesinde yanlış ağ seçiminin sonucu hakkında yeterli ve anlaşılır şekilde bilgi verilmesi gerekir.
Eğer platform ödeme adresini/ağını BNB olarak kabul etmiyorsa, kullanıcıdan alınan kripto varlığın akıbeti ne olacak?
Para blockchain üzerinde kaybolmadı. İşlem gerçekleşti. Para belirli bir adrese gönderildi ve bunun blockchain üzerinde kanıtı mevcut.
GrandPashaBet'ten talebim çok açık:
Ben bu olayın üzerinin kapatılmasını istemiyorum.
TXID elimde ve blockchain üzerinde işlem herkes tarafından doğrulanabilir durumda.
Bu nedenle yaşadığım mağduriyeti ilgili şikayet platformlarında, kripto topluluklarında ve sosyal medya kanallarında işlem kayıtları ve ekran görüntüleriyle birlikte paylaşacağım.
Amacım kimseyi asılsız şekilde suçlamak değil. Amacım, paramın akıbeti hakkında şeffaf ve somut bir açıklama yapılması ve mağduriyetimin giderilmesi.
GrandPashaBet yetkililerinden açık cevap bekliyorum:
Para hangi adrese ulaştı?
İşlem sizin kontrolünüzdeki adrese ulaştıysa neden hesabıma yansıtılmıyor?
Ulaşmadıysa blockchain TXID üzerinden bunun teknik kanıtı nedir?
Bu paylaşımı gören ve benzer bir durum yaşayan herkesin kendi TXID'sini ve işlem kanıtlarını saklamasını tavsiye ediyorum.